Nieuws

houtwol isolatiemateriaal

Isoleren met houtwol

18/06/2019

Bij de keuze van isolatie spelen de thermische eigenschappen een rol. Dat spreekt voor zich. Maar steeds meer speelt ook het ecologische karakter mee. In dat opzicht is houtwolisolatie een duurzaam alternatief voor kunststof isolatiematerialen of minerale wol. Het basismateriaal van houtwol is namelijk afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en kan achteraf volledig gerecycleerd worden. Een kennismaking …

Meer lezen ›

isolatiegids

Download Het Isolatie Renovatieboek

07/06/2019

Ben je van plan je woning te isoleren? Maar niet zonder je eerst grondig te informeren? Download dan nu het gratis Isolatie Renovatieboek. We geven je er duidelijke antwoorden in op al je isolatievragen.

Meer lezen ›

harry potter nora make a wish

Een droom die werkelijkheid werd

17/05/2019

Isolteam nam vorig jaar deel aan de Warmste Week. Massaal veel mensen steunden toen de kleine superhelden die elke dag strijden tegen een levensbedreigende ziekte. Dat leverde een mooi bedrag op van € 2.500 euro voor Make-A-Wish Belgium. Dankzij jullie steun kon Make-A-Wish intussen de droom van Nora en Charline vervullen. Beide meisjes schreven een tekstje over hun fantastische ervaring. Geniet je even mee? 

Meer lezen ›

isolteam spouwmuurisolatie glaswol inblazen

Welke materialen zijn geschikt voor spouwmuurisolatie?

16/05/2019

35 % van de warmte uit een woning met spouwmuren krijgt vrije baan naar buiten. Dat kan beter! Spouwmuren kunnen wij namelijk gemakkelijk na-isoleren. We zetten de geschikte materialen voor je op een rij. »

Meer lezen ›

Gespoten PUR in vraag en antwoord

18/04/2019

Gespoten PUR-schuim is een ideale oplossing om vloeren snel en zonder naden te isoleren. Ook voor moeilijk bereikbare oppervlakken zorgt dit type isolatie voor een optimaal resultaat. PUR-schuim heeft daarnaast nog tal van andere voordelen. We laten ze je ontdekken in een reeks vragen en antwoorden. 

Meer lezen ›

luchtdicht bouwen tips

6 tips om luchtdicht te bouwen

25/03/2019

Luchtdicht bouwen is vandaag de norm. Bekijk alle tips. 

Meer lezen ›

Wat akoestische isolatie kan betekenen voor je bedrijf

07/03/2019

Optimale werkomstandigheden zorgen voor maximale productiviteit. En daar streeft elk bedrijf naar. Een essentieel onderdeel daarin is de akoestiek. Storende geluiden hou je namelijk het liefst buiten, maar ook het geluid dat je zelf produceert, kan vervelend zijn. Gelukkig weet Isolteam daar raad mee.

Meer lezen ›