Nieuws

alternatieven isolatiepanelen

Prijsstijging PIR en PUR. Wat zijn de alternatieven?

02/02/2021

Tien weken vertraging en tot 35% meer kosten, dat krijg je wanneer je PUR en PIR-isolatieplaten nodig hebt voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject. Gelukkig zijn er enkele alternatieven beschikbaar.

Meer lezen ›

isolatietrends 2020

De 6 isolatietrends van de toekomst

07/12/2020

Van ‘paddenstoelen’ tot vlas en vacuüm isolatiepanelen ... Naast enkele verplichtingen brengt het nieuwe jaar ook vernieuwingen op vlak van isolatie. Heb jij isolatieplannen? Ontdek de 5 isolatietrends van 2021. 

Meer lezen ›

Isolatiepremies 2021

19/11/2020

Ook in 2021 maak je nog aaanspraak op premies als je je woning isoleert. Of beter gezegd: laat isoleren. Want voortaan kent de netbeheerder enkel nog premies toe voor wie de werken laat uitvoeren door een erkende aannemer. Een overzicht.

Meer lezen ›

Isolteam | goedkoper isoleren

Het financiële plaatje: isolatie uitbesteden of zelf isoleren

03/11/2020

Wil je warmte buiten houden in de zomer en binnen houden in de winter? (Na-)isoleren is wat je te doen staat. Je kan zelf de handen uit de mouwen steken, maar doe je niet beter een beroep op een specialist? Werken met en vakman levert je in ieder geval heel wat voordelen op.

Meer lezen ›

inblazen glaswolvlokken buisisolatie

Hoe je lawaai van (water)leidingen voorkomt

04/09/2020

Water horen stromen door muren en plafonds in je huis, het is erg vervelend. Oorzaak zijn vaak ongeïsoleerde leidingen, wat wel vaker voorkomt in vooral oudere huizen.

Meer lezen ›

passieve brandbescherming

Je bouwconstructie voldoende beschermen tegen brand met Nestaan SLV

15/07/2020

Wist je dat je je bedrijf of woning kan preventief kan beschermen tegen een brand? Ontdek alles over het brandvertragende Nestaan SLV. 

Meer lezen ›

knutselen met isolatiemateriaal

Knutselen met isolatiemateriaal

14/06/2020

Zin om te knutselen tijdens de zomervakantie? Ga aan de slag en knutsel met verf, schaar, papier en … isolatiemateriaal! 

Meer lezen ›