Nieuws

inblazen glaswolvlokken buisisolatie

Hoe je lawaai van (water)leidingen voorkomt

04/09/2020

Water horen stromen door muren en plafonds in je huis, het is erg vervelend. Oorzaak zijn vaak ongeïsoleerde leidingen, wat wel vaker voorkomt in vooral oudere huizen.

Meer lezen ›

passieve brandbescherming

Je bouwconstructie voldoende beschermen tegen brand met Nestaan SLV

15/07/2020

Wist je dat je je bedrijf of woning kan preventief kan beschermen tegen een brand? Ontdek alles over het brandvertragende Nestaan SLV. 

Meer lezen ›

q robot vloerisolatie

Isoleren is innoveren: Q-bot scant en isoleert elke ruimte

30/04/2020

De isolatiewereld pakt opnieuw uit met een indrukwekkende innovatie: Q-bot, een automatische isolatierobot die gemakkelijk en budgetvriendelijk vloerisolatie aanbrengt in moeilijk bereikbare ruimtes. Hoe deze isolatierobot werkt, mochten wij van Isolteam vanop de eerste rij ontdekken. Kijk je even mee?

Meer lezen ›

Waarom is een goede EPC-waarde positief voor de verkoopprijs?

15/04/2020

Hoe beter de EPC-score van een woning, hoe meer je ervoor kan vragen. Volgens de ERA Vastgoedbarometer van 2019 levert een woning met een EPC-score tussen 100 en 199 gemiddeld zelfs 11% meer op dan een gelijkaardige woning met een EPC-waarde tussen 400 en 499. Je woning isoleren voor je ze verkoopt, is dus de boodschap.

Meer lezen ›

7 tips om je wooncomfort te verhogen

08/04/2020

Door de coronamaatregelen zijn we momenteel meer thuis dan ooit. Nooit eerder was ons wooncomfort dan ook zo belangrijk als in deze tijden van social distancing, quarantaine en ‘blijf in je kot’. Deze tips maken thuisblijven alvast een stuk draaglijker, nu maar ook later.

Meer lezen ›

gevelisolatie glaswol

De zes meest voorkomende fouten bij gevelisolatie

24/02/2020

Via je gevel(s) gaat tot 20% van de warmte verloren. Gevelisolatie is dus een verstandige investering als je je geld niet door ramen en deuren wil gooien. Je bespaart energie, verhoogt je wooncomfort en draagt bij aan een beter milieu. Net omdat het zo’n impact heeft, doe je het maar beter meteen goed. We vertellen je daarom wat de meest gemaakte fouten zijn en hoe jij ze kan voorkomen.

Meer lezen ›

spouwisolatie nieuwbouw

Waarom spouwmuurisolatie ook voor nieuwbouw ideaal is

13/02/2020

Dacht je bij spouwmuurisolatie vooral aan oudere woningen? Denk dan opnieuw. Ook voor een nieuwe woning doe je er goed aan om de ruimte tussen de binnen- en buitenmuren op te vullen met isolerende parels of glaswolvlokken. We leggen je graag uit hoe je dat aanpakt en wat precies de voordelen zijn.

Meer lezen ›