Nieuws

gevelisolatie glaswol

De zes meest voorkomende fouten bij gevelisolatie

24/02/2020

Via je gevel(s) gaat tot 20% van de warmte verloren. Gevelisolatie is dus een verstandige investering als je je geld niet door ramen en deuren wil gooien. Je bespaart energie, verhoogt je wooncomfort en draagt bij aan een beter milieu. Net omdat het zo’n impact heeft, doe je het maar beter meteen goed. We vertellen je daarom wat de meest gemaakte fouten zijn en hoe jij ze kan voorkomen.

Meer lezen ›

spouwisolatie nieuwbouw

Waarom spouwmuurisolatie ook voor nieuwbouw ideaal is

13/02/2020

Dacht je bij spouwmuurisolatie vooral aan oudere woningen? Denk dan opnieuw. Ook voor een nieuwe woning doe je er goed aan om de ruimte tussen de binnen- en buitenmuren op te vullen met isolerende parels of glaswolvlokken. We leggen je graag uit hoe je dat aanpakt en wat precies de voordelen zijn.

Meer lezen ›

isolatietrends 2020

De 5 isolatietrends van 2020

17/01/2020

Van ‘paddenstoelen’ tot vlas en vacuüm isolatiepanelen ... Naast enkele verplichtingen brengt het nieuwe jaar ook vernieuwingen op vlak van isolatie. Heb jij isolatieplannen? Ontdek de 5 isolatietrends van 2020. 

Meer lezen ›

neopixels eps parels

De nieuwste generatie isolatiematerialen voor spouwmuren

02/12/2019

De trends en innovaties in de isolatiesector evolueren snel, daarom blijven ook wij van Isolteam niet stilstaan. Sinds kort hebben we ons gamma uitgebreid met Insulsafe Plus en Neopixels® Premium HR Insulation, twee efficiënte en duurzame toepassingen om spouwmuren na te isoleren.

Meer lezen ›

warmste week isolteam

Laat jij jouw benen waxen voor het goede doel?

15/11/2019

De Warmste Week van Studio Brussel komt eraan en we zetten opnieuw ons ‘gladste’ beentje voor! Letterlijk, want deze keer dagen wij iedereen uit voor een Winter Wax Challenge. Laat jij je benen waxen en help je ons een mooi bedrag in te zamelen voor Alzheimer Liga Vlaanderen? We doneren € 5 per gewaxt been.

Meer lezen ›

richtprijzen isolatie woning

De prijs van isolatie: een overzicht

26/09/2019

Aan types isolatiematerialen geen gebrek. Allemaal hebben ze hun specifieke eigenschappen en toepassingen. Maar ook hun eigen kostprijs. Om je te helpen kiezen, zetten we de prijzen van de verschillende isolatiematerialen op een rij.

Meer lezen ›

dakisolatie met glaswolmat tussen spanten

Dakisolatie anno 2020

12/09/2019

Vanaf 2020 wordt de isolatie van het dak verplicht voor alle eigenaars die een eigendom willen verhuren. Breng je de dakisolatie niet in orde tegen de deadline, dan loop je het risico dat je woning ongeschikt wordt verklaard.

Meer lezen ›