Nieuws

isolatietrends 2020

De 5 isolatietrends van 2020

17/01/2020

Van ‘paddenstoelen’ tot vlas en vacuüm isolatiepanelen ... Naast enkele verplichtingen brengt het nieuwe jaar ook vernieuwingen op vlak van isolatie. Heb jij isolatieplannen? Ontdek de 5 isolatietrends van 2020. 

Meer lezen ›

neopixels eps parels

De nieuwste generatie isolatiematerialen voor spouwmuren

02/12/2019

De trends en innovaties in de isolatiesector evolueren snel, daarom blijven ook wij van Isolteam niet stilstaan. Sinds kort hebben we ons gamma uitgebreid met Insulsafe Plus en Neopixels® Premium HR Insulation, twee efficiënte en duurzame toepassingen om spouwmuren na te isoleren.

Meer lezen ›

warmste week isolteam

Laat jij jouw benen waxen voor het goede doel?

15/11/2019

De Warmste Week van Studio Brussel komt eraan en we zetten opnieuw ons ‘gladste’ beentje voor! Letterlijk, want deze keer dagen wij iedereen uit voor een Winter Wax Challenge. Laat jij je benen waxen en help je ons een mooi bedrag in te zamelen voor Alzheimer Liga Vlaanderen? We doneren € 5 per gewaxt been.

Meer lezen ›

richtprijzen isolatie woning

De prijs van isolatie: een overzicht

26/09/2019

Aan types isolatiematerialen geen gebrek. Allemaal hebben ze hun specifieke eigenschappen en toepassingen. Maar ook hun eigen kostprijs. Om je te helpen kiezen, zetten we de prijzen van de verschillende isolatiematerialen op een rij.

Meer lezen ›

dakisolatie met glaswolmat tussen spanten

Dakisolatie anno 2020

12/09/2019

Vanaf 2020 wordt de isolatie van het dak verplicht voor alle eigenaars die een eigendom willen verhuren. Breng je de dakisolatie niet in orde tegen de deadline, dan loop je het risico dat je woning ongeschikt wordt verklaard.

Meer lezen ›

spouwmuurisolatie langs buiten

Isoleren langs binnen of buiten?

17/07/2019

Isoleren is altijd een goed idee. Vooraf dien je echter wel een aantal vragen te beantwoorden. Welk deel van je woning komt het eerst aan de beurt? Welke materialen kies je? Maar ook: wanneer isoleer je aan de binnenkant of beter aan de buitenkant?

Meer lezen ›

dakisolatie controleren tips

Is je dak goed geïsoleerd? Doe de test!

02/07/2019

Isoleren is vandaag hét codewoord voor comfort in huis en een lagere energiefactuur. De belangrijkste vraag is dan niet of je moet investeren in de isolatie van je bestaande woning, maar wel hoe, en vooral, waar je dat moet doen. Ben je dus niet zeker of je huis al geïsoleerd is? Deze checks vertellen je meer.

Meer lezen ›