Slim isoleren met Isolteam

Een goed geïsoleerd huis bekom je door de juiste isolatiematerialen op de juiste manier toe te passen in je hele huis. Onze isolatie-experten helpen je bij elke stap: van advies tot uitvoering.

Ontdek hier al onze toepassingen en materialen › 

In de kijker

Ecologisch isolatieschuim Icynene

Vlaanderen is een gespoten isolatieschuim rijker: het populaire 'Icynene'. Icynene is een ecologisch isolatieschuim dat kan toegepast worden bij de moeilijkste oppervlakken.

Tip van de maand

Is je dak goed geïsoleerd? Doe de test!

Isoleren is vandaag hét codewoord voor comfort in huis en een lagere energiefactuur. Ben je niet zeker of je huis al geïsoleerd is? Deze checks vertellen je meer.

hellend dak isoleren

Isoleren langs binnen of buiten?

Isoleren is altijd een goed idee. Vooraf dien je echter wel een aantal vragen te beantwoorden. Welk deel van je woning komt het eerst aan de beurt? Welke materialen kies je? Maar ook: wanneer isoleer je aan de binnenkant of beter aan de buitenkant?

17/07/2019
zomer Isolteam

Relax, t'is zomer!

Isolteam gaat er deze zomer even tussenuit. We nemen 3 weken de tijd om te relaxen. Daarna vliegen we er samen met jou opnieuw in.

12/07/2019
houtwol isolatiemateriaal

Wat is het verschil tussen houtwol en houtwolcement

Bij de keuze van isolatie spelen de thermische eigenschappen een rol. Dat spreekt voor zich. Maar steeds meer speelt ook het ecologische karakter mee. In dat opzicht is houtwolisolatie een duurzaam alternatief voor kunststof isolatiematerialen of minerale wol. Het basismateriaal van houtwol is namelijk afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en kan achteraf volledig gerecycleerd worden. Een kennismaking …

18/06/2019