Slim isoleren met Isolteam

Een goed geïsoleerd huis bekom je door de juiste isolatiematerialen op de juiste manier toe te passen in je hele huis. Onze isolatie-experten helpen je bij elke stap: van advies tot uitvoering.

Ontdek hier al onze toepassingen en materialen › 

Gespoten PUR vloerisolatie: prijs per m2

Gespoten PUR vloerisolatie: prijs per m2

Gespoten PUR wordt het vaakst gekozen bij de vloerisolatie van een nieuwbouwwoning. Maar wat kost vloerisolatie met gespoten PUR precies? We rekenen het even voor je uit.

20/08/2018
Je zolder verbouwen tot slaapkamer: 5 stappen

Je zolder verbouwen tot slaapkamer: 5 stappen

Wil je graag wat meer woonruimte creëren? De zolder is de ideale plek voor een extra slaapkamer, werkkamer of hobbykamer. Het is een grote, functionele ruimte die je met een goede voorbereiding snel omtovert tot een sfeervolle, energiezuinige kamer.

17/07/2018
Prijs en terugverdientijd van zoldervloerisolatie

Snel (terug)verdiend: welke isolatie heeft het hoogste rendement op korte termijn?

Je kan er niet omheen: isoleren is geen keuze meer, maar een noodzaak. Wie zijn woning of bedrijf niet vakkundig laat isoleren, betaalt de rekening dubbel en dik. Hoog tijd dus om de balans op te maken. De eerste en belangrijkste vraag die zich hierbij opdringt is: welke soorten isolatie laten zich nu het snelst terugverdienen? Hieronder vind je enkele types isolatie met een korte terugverdientijd.

20/06/2018
In de kijker

Ecologisch isolatieschuim Icynene

Vlaanderen is een gespoten isolatieschuim rijker: het populaire 'Icynene'. Icynene is een ecologisch isolatieschuim dat kan toegepast worden bij de moeilijkste oppervlakken.

Tip van de maand

Ecologisch isoleren? Kies cellulose!

Je huis isoleren met milieuvriendelijke of ecologische isolatie wint steeds aan populariteit. Waarom cellulose een geschikte keuze is, lees je hier!