Slim isoleren met Isolteam

Een goed geïsoleerd huis bekom je door de juiste isolatiematerialen op de juiste manier toe te passen in je hele huis. Onze isolatie-experten helpen je bij elke stap: van advies tot uitvoering.

Ontdek hier al onze toepassingen en materialen › 

Spouwmuurisolatie bij spouw kleiner dan 5 cm

Is spouwmuurisolatie bij spouw kleiner dan 5 cm mogelijk? Ja!

Is jouw spouwmuur smaller dan 5 cm en heb je ‘m daardoor nog niet geïsoleerd? Je bent niet de enige! Maar er is goed nieuws: het is zeker mogelijk spouwmuurisolatie uit te voeren bij dergelijke spouwen.

27/11/2017
Bike Balls door Isolteam voor De Warmste Week

Heb jij de ballen? Steun dan samen met Isolteam het Antikankerfonds

Met deze Bike Balls steun je het Antikankerfonds en geef je kankerpatiënten een duwtje in de rug. Een warm initiatief van Isolteam voor De Warmste Week.

27/11/2017
S-peil vervangt K-peil

S-peil: de nieuwe indicator voor de isolatie- en ventilatiewaarde van een nieuwbouw

Vanaf 1 januari 2018 zullen het K-peil en de Netto Energie Behoefte (NEB) vervangen worden door een nieuwe indicator voor de isolatie- en ventilatiewaarde van een nieuwbouwwoning: het S-peil. 

17/11/2017
In de kijker

Ecologisch isolatieschuim Icynene

Vlaanderen is een gespoten isolatieschuim rijker: het populaire 'Icynene'. Icynene is een ecologisch isolatieschuim dat kan toegepast worden bij de moeilijkste oppervlakken.

Tip van de maand

Geluidsoverlast door de buren? Verbeter de geluidsisolatie

Als je in een rijwoning of appartement woont, dan kun je er waarschijnlijk over meespreken: burenlawaai is nooit leuk. Onze tip? Werk aan de geluidsisolatie van je bestaande muren of vloeren. Ontdek er hier meer over!

Website by Reclamebureau GBL