Slim isoleren met Isolteam

Een goed geïsoleerd huis bekom je door de juiste isolatiematerialen op de juiste manier toe te passen in je hele huis. Onze isolatie-experten helpen je bij elke stap: van advies tot uitvoering.

Ontdek hier al onze toepassingen en materialen › 

In de kijker

Ecologisch isolatieschuim Icynene

Vlaanderen is een gespoten isolatieschuim rijker: het populaire 'Icynene'. Icynene is een ecologisch isolatieschuim dat kan toegepast worden bij de moeilijkste oppervlakken.

Tip van de maand

7 tips om je wooncomfort te verhogen

Door de coronamaatregelen zijn we momenteel meer thuis dan ooit. Nooit eerder was ons wooncomfort dan ook zo belangrijk als in deze tijden van social distancing, quarantaine en ‘blijf in je kot’. Deze tips maken thuisblijven alvast een stuk draaglijker, nu maar ook later.

Meer lezen >

inblazen glaswolvlokken buisisolatie

Hoe je lawaai van (water)leidingen voorkomt

Water horen stromen door muren en plafonds in je huis, het is erg vervelend. Oorzaak zijn vaak ongeïsoleerde leidingen, wat wel vaker voorkomt in vooral oudere huizen.

04/09/2020
passieve brandbescherming

Je bouwconstructie voldoende beschermen tegen brand met Nestaan SLV

Wist je dat je je bedrijf of woning kan preventief kan beschermen tegen een brand? Ontdek alles over het brandvertragende Nestaan SLV. 

15/07/2020
q robot vloerisolatie

Isoleren is innoveren: Q-bot scant en isoleert elke ruimte

De isolatiewereld pakt opnieuw uit met een indrukwekkende innovatie: Q-bot, een automatische isolatierobot die gemakkelijk en budgetvriendelijk vloerisolatie aanbrengt in moeilijk bereikbare ruimtes. Hoe deze isolatierobot werkt, mochten wij van Isolteam vanop de eerste rij ontdekken. Kijk je even mee?

30/04/2020