waarom
isoleren
met isolteam?

In alles wat we doen, streven we naar een resultaat om trots op te zijn. Daarom blijven we investeren en innoveren. Zowel in kennis als in materialen en technieken. Elk project zien wij als een kans om jou onze professionaliteit, kennis en ervaring te bewijzen. Of je nu particulier of professional bent, jouw comfort en tevredenheid zijn onze motivatie om elke dag het beste van onszelf te geven.

expertise

Voor professionelen en particulieren, voor grote en kleine projecten, renovatie of nieuwbouw ... we hebben de grootste expertise en ervaring in eigen huis om elk isolatieproject succesvol te realiseren.

betrouwbaarheid

Net als jij maken we geen compromissen op vlak van kwaliteit. Daarom zoeken we met de hoogste toewijding de meerwaarde in jouw project. We werken samen, communiceren open en anticiperen op alle mogelijke uitdagingen.

slimme oplossingen

Wij zijn specialist in ons vakgebied, maar om dat te blijven, zetten we continu in op vernieuwing en efficiëntie. We zijn de isolatiepartner die vandaag met je meedenkt over de strenge energie-eisen van morgen.

waarvoor doen we het? 100 % tevreden klanten.

Jouw project verdient perfectie. Bij de isolatie van je woning of bouwproject wil je niet voor verrassingen komen te staan. Daarom verlang je van ons dat we thuis zijn in de wereld van isolatie. En dat zijn we. We bundelen onze krachten en geven ons helemaal voor service en comfort. Voor jou en je klanten.

nieuwbouwwijk in kuringen.

In dit nieuwbouwproject werkten we met één van de populairste isolatiematerialen voor dakisolatie: glaswol. Deze soort scoort goed op vlak van zowel thermische als akoestische isolatie, ze verkleint de kans op koudebruggen en is heel brandveilig. Een correct geplaatst damp- en luchtscherm zorgt voor een luchtdichte afwerking en voorkomt condensatievocht in het dak.

wat is de prijs van isoleren?

Goed isoleren is een slimme investering die zichzelf terugbetaalt. Met de juiste isolatie verklein je jouw ecologische voetafdruk, verhoog je het wooncomfort en bespaar je energie.

Hoeveel je betaalt voor jouw isolatieproject, hangt af van jouw specifieke situatie, de benodigde isolatiematerialen en dikte. We geven je alvast enkele gemiddelde richtprijzen. Wil je een prijs op maat? We bespreken samen de beste oplossing voor jouw project en bezorgen je een gedetailleerde offerte.

Het dak en de zolder zijn de belangrijkste plekken om te isoleren, omdat maar liefst 30% van de warmte via het dak verloren gaat. Het correct isoleren van je dak volgens de juiste methoden kan aanzienlijke energiebesparingen opleveren. Maar dat is geen eenvoudige taak en kan leiden tot vochtproblemen of schimmelvorming als het niet goed wordt uitgevoerd. Het is dus essentieel om de juiste werkwijze te volgen om optimaal te profiteren van de voordelen van isolatie.

Wij leggen uit waar je op moet letten wanneer je plannen hebt om te isoleren.

praktische isolatiegids

isoleren loont. we helpen je graag.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen zoeken we naar de beste oplossing op maat van jouw isolatieproject.