je huis isoleren.

Zoek je een professionele partner die elk onderdeel van je huis kan isoleren? Van het dak tot de kelder, van de spouwmuren tot leidingen ... we isoleren alles met de focus op kwaliteit en duurzaamheid. Daardoor helpen we de EPC-waarde van je huis te verbeteren en geniet jij levenslang van alle voordelen van een mooie energiebesparing en een stabiel binnenklimaat.

isolation maison

onze troeven voor de isolatie van jouw woning.

Renovatie of nieuwbouw? Isolatie of na-isolatie? Wij bieden je de hoogste kwaliteit en staan je gedurende het hele project bij met advies op maat. Door te werken met eerlijke prijzen en hoogwaardige materialen stellen we jouw tevredenheid voorop.

sterren

expertise

Voor elke isolatietoepassing zorgen wij voor een performante en duurzame uitvoering volgens de meest innovatieve technieken.

checkmark

betrouwbaar

We komen onze afspraken na en dragen onze verantwoordelijkheid bij het behandelen van elke fase van je isolatieproject.

Kwaliteit

kwaliteit

Duurzame kwaliteit, daarvoor doen we het. Niet alleen in onze materialen en technieken, maar ook in onze service gaan we voor het beste.

hoe pakken wij jouw project aan?

We geven advies bij alle mogelijkheden om je woning te isoleren en bekijken alle opties op maat van jouw project en budget. Van dakisolatie en spouwmuurisolatie tot akoestische isolatie, vloerisolatie, gevelisolatie en kelderisolatie we voeren elke opdracht tot in de puntjes uit en laten je huis na oplevering netjes achter. Alsof we er nooit zijn geweest.

nieuwbouwwijk in kuringen.

In dit nieuwbouwproject werkten we met één van de populairste isolatiematerialen voor dakisolatie: glaswol. Deze soort scoort goed op vlak van zowel thermische als akoestische isolatie, ze verkleint de kans op koudebruggen en is heel brandveilig. Een correct geplaatst damp- en luchtscherm zorgt voor een luchtdichte afwerking en voorkomt condensatievocht in het dak.

heb je hulp of advies nodig bij de isolatie van jouw huis?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen zoeken we naar de beste oplossing op maat van jouw isolatieproject.