waarom isoleren?

Een goede isolatie is een must voor elke woning of gebouw. Door slim te isoleren neemt het energieverbruik sterk af, en dat betekent: een lagere energiefactuur én een kleinere ecologische voetafdruk. Bovendien zorgt een goede isolatie niet alleen voor een constante binnentemperatuur waardoor het wooncomfort aanzienlijk verbetert, ook het akoestisch comfort is verzekerd.

En dat is meteen ook goed nieuws voor de waarde van je eigendom, want een goed geïsoleerde thuis heeft betere energieprestaties en maakt ze stukken aantrekkelijker voor kandidaat-kopers of huurders. Meer weten over alle voordelen, onze soorten isolatiematerialen en -toepassingen, aanpak en richtprijzen?

dakisolatie met cellulose.

Voor de dakisolatie van deze woning in Sint-Denijs-Westrem werden cellulosevlokken ingeblazen in de dakstructuur. Deze milieuvriendelijke isolatievorm zorgt voor een perfecte isolatievulling in het dak, voorkomt luchtstromingen en biedt naast uitstekende isolatiewaarden een hele hoge warmteopslagcapaciteit. Ons team plaatste een damprem om de constructie aan de warme zijde van de isolatie te beschermen tegen indringende waterdamp.

waarom isoleren met isolteam?

Renovatie of nieuwbouw? Professioneel of particulier? Klein of groot project? Als dé specialist in slim isoleren spelen wij snel in op elke vraag. Zelfs voor de meest complexe en uitdagende situaties vinden we een isolatieoplossing op maat. Onze teams verzorgen jaarlijks de isolatie en na-isolatie van duizenden woningen en grootschalige woonprojecten en werken daarvoor met de meest kwalitatieve isolatiematerialen.

sterren service

expertise

Met ons uitgebreid netwerk van isolatiespecialisten hebben wij alle ervaring en kennis in huis en ben jij zeker dat jouw project in de beste handen is.

checkmark

betrouwbaar

Wij werken met de beste materialen en technieken en gaan tot het uiterste voor een kwalitatief eindresultaat. Onze verschillende certificaten bewijzen dit.

target

slimme oplossingen

Samen met onze partners zetten wij in op innovatie om je de meest duurzame, kwalitatieve en beste isolatieoplossing te bieden voor jouw project.

Tevredenheid Isolteam

waarvoor doen we het? 100 % tevreden klanten.

We putten uit onze jarenlange ervaring en kennis en denken met je mee om vandaag te voldoen aan de strenge isolatienormen van morgen. Jouw project verdient perfectie. 100 % klanttevredenheid, daarvoor doen we het.

isoleren van kop tot teen.

Isolteam werkt met verschillende soorten hoogwaardige en innovatieve isolatiematerialen die, elk met hun specifieke eigenschappen, geschikt zijn voor diverse toepassingen. Van de kelder tot het dak en alles daartussenin ... we helpen je bij de beste keuze om je woning perfect te isoleren. Zowel thermisch als akoestisch.

jij bent een professional? wij ook.

Dat isoleren vakmanschap is, bewijzen wij van Isolteam al meer dan 50 jaar. Ons team van met zorg geselecteerde isolatiespecialisten biedt een passende oplossing voor elke isolatietoepassing en realiseert met de meest geavanceerde apparatuur meer dan 5.000 woningen en bouwprojecten per jaar. 

Ben je net als Matexi, Huyzentruyt of Durabrik op zoek naar een ervaren partner voor jouw isolatieproject?

 

isoleren loont. we helpen je graag.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen zoeken we naar de beste oplossing op maat van jouw isolatieproject.