isolatie appartement of kantoor.

Appartementen en kantoorgebouwen zijn op zich energie-efficiënter omdat ze ingesloten zijn en over compacte ruimtes beschikken. Toch kan nodeloos energieverlies ook hier optreden en kunnen koude luchtstromen of geluiden uit naburige ruimtes voor ongemak zorgen. Een bijkomend aandachtspunt bij de isolatie van een appartement of kantoorgebouw is dan ook de akoestische isolatie. Omdat de na-isolatiemogelijkheden beperkter en complexer zijn, kunnen wij een verschil maken door jou de beste isolatieoplossing te bieden.

isolatie appartement

onze troeven voor de isolatie van appartementen of kantoren.

Renovatie of nieuwbouw? Isolatie of na-isolatie? Wij bieden je de hoogste kwaliteit en staan je gedurende het hele project bij met advies op maat. Door te werken met eerlijke prijzen en hoogwaardige materialen stellen we jouw tevredenheid voorop. Ook onze snelle en stipte uitvoering biedt jou een extra meerwaarde.

sterren

service + advies = ontzorgen

Van het ogenblik dat je bij ons aanklopt tot lang na de oplevering van het project ... wij ontzorgen je doorheen het hele proces. We denken met je mee, geven advies en anticiperen zelfs op uitdagingen of moeilijkheden.

check

ruim isolatiespectrum

Wij van Isolteam beschikken over een ruim assortiment isolatietoepassingen en betrouwbare oplossingen voor het volledige isolatiespectrum, zelfs voor de meest complexe isolatieprojecten. Zo behaalt jouw project een duurzaam en energiezuinig label.

certificaten isolatie icon

product- en plaatsingscertificaten

Onze verschillende (ATG-)certificaten en duurzaamheidslabels garanderen een onafhankelijke productbeoordeling én onze bekwaamheid bij diverse toepassingen in de bouwsector.

hoe pakken we de isolatie van je appartement of kantoor aan?

We geven advies bij alle mogelijkheden om je appartementencomplex of kantoor te isoleren en bekijken alle opties op maat van jouw project en budget. Van dakisolatie en spouwmuurisolatie over akoestische isolatie en vloerisolatie tot gevelisolatie, kelderisolatie, leidingisolatie en plafondisolatie, we voeren elke opdracht tot in de puntjes en binnen de afgesproken timing uit.

kantoorgebouw in beveren.

Met een specifieke isolatietoepassing gingen we stap voor stap naar een energie-efficiënt kantoorgebouw. De uitdaging? De ophangbeugels aan het plafond maakten een traditionele isolatie niet eenvoudig. Daarom kozen we voor gespoten isolatieschuim Icynene om een naad- en kierloze isolatie te garanderen.

heb je hulp of advies nodig voor de isolatie van jouw appartement of kantoor?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen zoeken we naar de beste oplossing op maat van jouw appartement of kantoor.