isolatie bedrijfsgebouw.

Ben je eigenaar van een bedrijfsgebouw, dan heb je vaak te maken met hoge energiekosten. Of misschien ervaar je wel een gebrekkige akoestiek? Door slim te isoleren, creëer je meteen een aangename werkomgeving én bespaar je energiekosten. Met een goede vloerisolatie, gevelisolatie en dakisolatie kies je voor de meest effectieve isolatiemogelijkheden met het hoogste rendement. 

bedrijfsgebouw isoleren

onze troeven voor de isolatie van jouw bedrijfsgebouw.

Renovatie of nieuwbouw? Isolatie of na-isolatie? Groot of klein project? Wij bieden je de hoogste kwaliteit en staan je gedurende het hele project bij met advies op maat. Door te werken met eerlijke prijzen en hoogwaardige materialen stellen we jouw tevredenheid voorop.

sterren

snelle uitvoering

Met meer dan 30 teams van 80 isolatie-experten garanderen wij vakkundig maatwerk en een snelle, professionele oplevering. Van dakisolatie tot vloerisolatie ... wij beheersen elke isolatietoepassing voor jouw bedrijfspand.

check icoon

grote voorraad

Gespoten PUR, Icynene, minerale wol, XPS-EPS ... wij beschikken over een eigen voorraad aan kwalitatieve materialen en technieken. Zo kunnen wij bijzonder snel en efficiënt inspelen op elke isolatievraag.

locaties isolteam

actief in heel belgië

Met centraal gelegen vestigingen in Kortemark, Hoboken en Denderleeuw zijn we actief in heel België. Ons uitgebreide netwerk van isolatiespecialisten is overal en altijd inzetbaar en is jouw aanspreekpunt.

hoe pakken we de isolatie van je bedrijfspand aan?

We geven advies bij alle mogelijkheden om je bedrijfspand te isoleren en bekijken alle opties op maat van jouw project en budget. Van dakisolatie en gevelisolatie tot akoestische isolatie, plafondisolatie en vloerisolatie, we voeren elke opdracht tot in de puntjes en binnen de afgesproken timing uit.

akoestische isolatie in topsporthallen in leuven.

Minder lawaai en nagalm, meer concentratie. In deze twee topsporthallen in Heverlee verbeterden we de akoestische accommodatie voor zowel de deelnemers als de toeschouwers bij sportwedstrijden. De grootste uitdaging was de nagalm en de lange nagalmtijd, daarom kozen we voor akoestisch absorberende isolatiepanelen tegen de wand om het weerkaatsen van het geluid tegen te gaan en een optimale geluiddemping te garanderen.

heb je hulp of advies nodig bij de isolatie van jouw bedrijfsgebouw?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen zoeken we naar de beste oplossing op maat van jouw isolatieproject.