de isolteam aanpak.

Wat zijn jouw wensen? Hoe levert onze expertise jou een meerwaarde? Welke materialen zijn geschikt voor jouw isolatieproject? Door samen te overleggen en te luisteren naar jouw verwachtingen komen we tot de beste oplossing voor jouw project. Je mag erop rekenen. In vijf heldere stappen haal jij het maximale uit onze inzet.

1
2
3
4
5

luisteren.

Alles start bij jouw vragen en wensen. En bij een persoonlijke babbel. Daarom nemen we tijdens een gesprek voldoende tijd om naar jou te luisteren. Zo krijgen we inzicht in jouw project, bedrijf of doel, en zo denken we vanuit onze ervaring en expertise met je mee.

1

advies.

We achterhalen wat voor jou belangrijk is, bekijken de technische haalbaarheid en denken na over de beste isolatieoplossing. We communiceren dit snel en transparant, en brengen de meest geschikte oplossing(en) voor jou in kaart. Pas wanneer al jouw vragen beantwoord zijn, gaan we verder.

2

voorstel.

We gieten onze isolatieoplossing in een gedetailleerd plan en bezorgen jou een vrijblijvend voorstel met alle info over de prijs en uitvoeringstermijn. We specificeren duidelijk wat in onze prijs inbegrepen is zodat je niet voor verrassingen komt te staan achteraf.

3

uitvoering.

Ontzorgen staat bij ons centraal. Door samen te werken en open te communiceren, anticiperen we op alle mogelijke uitdagingen. We voeren jouw project met de grootste zorg uit en hierbij mag je rekenen op een vlekkeloze service.

4

service.

Onze service eindigt niet na de oplevering van jouw project. Ook wanneer alles afgewerkt is, nemen wij onze verantwoordelijkheid en staan wij voor je klaar. Zowel technisch als administratief.

5