spouwmuurisolatie atg

waarom is een ATG-attest nodig bij de na-isolatie van een spouwmuur?

Isolteam is trotse houder van een ATG-certificaat voor het uitvoeren van na-isolatie van spouwmuren met glaswolvlokken Isover Insulsafe Plus. We slaagden met glans voor alle keuringen zowel binnen onze organisatie als op de werf.
Daarbij kunnen we als erkend installateur deze werken ook uitvoeren.

Wat is een ATG-certificaat?

Met een Technische Goedkeuring (ATG) wordt de geschiktheid van producten, onderdelen en componenten van bouwsystemen voor bepaalde toepassingen zoals isolatie, vastgesteld. Het ATG-attest zorgt bijhorend voor een extra garantie op de kwaliteit van onze gebruikte producten, materialen en systemen voor onze klanten.

 

atg attest

Waarom is een ATG-certificaat belangrijk?

Als erkend installateur, ben je met Isolteam als isolatiepartner voor je spouwmuur verzekerd van een professioneel team dat:

  • Kwaliteitsvol materiaal gebruikt, geschikt voor deze toepassing
  • De isolatiematerialen op een correcte manier plaatst
  • Hiervoor de nodige opleidingen volgt
  • De perfecte en veilige uitvoering garandeert
  • Een correct controlesysteem hanteert
  • En zelf gecontroleerd worden door een onafhankelijk bureau

 

Na de werken ontvang je een verklaring van overeenkomstigheid waarmee je zeker bent van een goede uitvoering. Bovendien heb je recht op de isolatiepremie van de distributienetbeheerder, deze bedraagt 5 euro per vierkante meter die je laat na-isoleren. Het na-isoleren van spouwmuren komt ook in aanmerking voor totaalrenovatiebonus en BENO-pass, en telt mee bij ingrijpende energetische renovatie (IER).

Als ATG-houder van het na-isolatiesysteem met glaswolvlokken: Isover Insulsafe Plus wordt nog maar eens aangetoond dat we het na-isoleren van spouwmuren als de beste kennen én beheersen.

Isolteam | team
Isolteam | team

isoleer nu je spouwmuur met Isolteam.

Meer weten over ons ATG-attest of ontvang je graag een offerte om jouw spouwmuur te laten isoleren? Wij helpen je graag!