Slim isoleren met Isolteam

Een goed geïsoleerd huis bekom je door de juiste isolatiematerialen op de juiste manier toe te passen in je hele huis. Onze isolatie-experten helpen je bij elke stap: van advies tot uitvoering.

Ontdek hier al onze toepassingen en materialen › 

Isolteam steunt Make-A-Wish®

Dit jaar geen ‘Nie-koud-door-Wout’-nekwarmers of lichtgevende Bike Balls, maar een Warme Facebook-actie met superpower voor Make-A-Wish® Belgium, een organisatie die de wensen van honderden kleine helden met een levensbedreigende ziekte vervult. Ben jij een held en help je ons een mooi bedrag in te zamelen?

04/12/2018
Buisisolatie pijpschalen

Bespaar op je energiefactuur dankzij buisisolatie

De isolatie van het dak, de muren en de vloeren is vandaag een absolute must. Maar wist je dat de isolatie van je verwarmingsbuizen en warmwaterleidingen je een mooie besparing kan opleveren? Tot wel 150 euro per jaar!

01/11/2018
dakisolatie

Hoeveel bespaar je dankzij dakisolatie?

Je dak isoleren kan je honderden euro’s per jaar opleveren. Je energiefactuur daalt namelijk en je geniet van meer comfort in de zomer én de winter. Hoeveel je precies bespaart, wordt bepaald door een aantal factoren, maar zeker is dat de premie voor dakisolatie in 2019 daalt van 6 euro naar 4 euro per m2. Isoleer dus nu!

29/10/2018
In de kijker

Ecologisch isolatieschuim Icynene

Vlaanderen is een gespoten isolatieschuim rijker: het populaire 'Icynene'. Icynene is een ecologisch isolatieschuim dat kan toegepast worden bij de moeilijkste oppervlakken.

Tip van de maand

Isolteam laat je isolatie ervaren tijdens Batibouw 2019

Isolteam en Isodirect staan op Batibouw. Kom langs van 21 februari t.e.m. 3 maart.