Logo Batibouw Eco Award

isolteam geselecteerd voor het eco parcours en de eco award op batibouw

In 2014 werd Isolteam geselecteerd door een onafhankelijke jury voor het Eco Parcours en maakten we kans op de felbegeerde Batibouw ECO award.

In alle sectoren van de economie zijn milieu en duurzaamheid een centraal gegeven geworden. Ook in de bouw is het ecologisch gedachtegoed niet meer weg te denken. De nieuwe regelgevingen rond energieneutraal bouwen – één van de thema’s van de BATIBOUW editie in 2014 – spelen daarbij geen onbelangrijke rol. Om particulieren en bedrijven verder aan te moedigen tot milieuvriendelijk en duurzaam bouwen, organiseert Batibouw jaarlijks het ECO Parcours en de uitreiking van de ECO Award. De deelnemende exposanten dragen door hun filosofie, productiemethodes of aanbod bij aan milieuvriendelijke en/of energiebesparende producten.

In 2014 werd Isolteam geselecteerd door een onafhankelijke jury voor het Eco Parcours en maakten we kans op de felbegeerde Batibouw ECO award.

Bezoekers aan Batibouw konden aan alle ingangen van de beurs een folder vinden waarin deze ondernemingen die zich door hun milieuvriendelijkheid onderscheiden werden aangeduid. Het ECO Parcours leidde hen naar de stands van genomineerde bedrijven die bijzondere aandacht schenken aan een milieu- en mensvriendelijke omgeving.

 

op zoek naar de best passende isolatie voor jouw woning of appartement?