mock-up isolatieboek

download het isolatie renovatieboek

Ben je van plan je woning te isoleren? Maar niet zonder je eerst grondig te informeren? Download nu het gratis Isolatie Renovatieboek. We geven je er duidelijke antwoorden in op al je isolatievragen.

isolatie bij renovatie: de totaalgids

Informatie over isoleren vind je online in overvloed. Te veel is echter ook niet goed en daarom hebben we alle info die je nodig hebt als je je huidige woning wil isoleren gebundeld. Het resultaat is het Isolteam Isolatie Renovatieboek. Een totaalgids voor isolatie bij renovatie, zeg maar.

alle info over isolatie in één handig boek

72 pagina’s telt Het Isolatie Renovatieboek. Langer had gekund, korter uiteraard ook. We hebben ons beperkt tot de info die wij op basis van de ervaring van onze isolatie-experts nodig vinden om te isoleren bij renovatie. Beginnen doen we met uitleg over de belangrijkste isolatietermen. Daarna geven we je een overzicht van de soorten isolatiematerialen die wij gebruiken, elk met hun specifieke eigenschappen. Waar we die isolatiematerialen zoal toepassen, lees je in hoofdstuk 3. Van het dak en de zoldervloer over de gevel, spouwmuren en binnenmuren tot de vloer, het plafond en de kelder. Uiteraard kan je dankzij een overzichtelijke inhoudsopgave snel navigeren naar de voor jou relevante isolatietopics. 

richtprijzen en isolatiepremies

Na de eerste drie hoofdstukken weet je welke isolatie voor welk renovatieproject het best geschikt is. Dan rest er uiteraard nog het kostenplaatje. Vanaf pagina 64 geven we je daarom de huidige richtprijzen voor de verschillende isolatiematerialen mee, gevolgd door de isolatiepremies die de netbeheerder in 2019 voorziet voor isolatie. Een handig overzicht van de actuele isolatiepremies vind je trouwens ook op deze pagina van onze website.

 

meer informatie ontdekken? lees ons isolatie renovatieboek