energiepack

energiePack

Naast de energiepremies kan jouw kmo of social profit-organisatie met de investeringssteun van het EnergiePack tot 40 % van de uitgaven voor energiebesparende maatregelen dekken. Plan je investeringen om de energie-efficiëntie van je gebouw te verbeteren, ga dan zeker na of je recht hebt op de investeringssteun van het EnergiePack.

wat is het EnergiePack?

Ben je eigenaar van een kleine of middelgrote onderneming of social/non-profitorganisatie in Brussel en heb je plannen om de energie-efficiëntie van je gebouw te verbeteren? Het EnergiePack voorziet een gratis professionele dienst om je te helpen met je energiebesparende maatregelen en biedt de nodige steun om je gebouw energiezuiniger te maken. Naast persoonlijk advies en een gratis diagnose kan je ook een financieel duwtje in de rug krijgen. Ga dus zeker na of je recht op de investeringssteun van het EnergiePack. 

premiebedrag EnergiePack

Als kmo of social-profitorganisatie kan tot 40 % van je uitgaven voor energiebesparende maatregelen gedekt worden. Ook kan je onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor een regionale investeringssteun die tot 15.000 euro per kalenderjaar kan oplopen. Deze steun krijg je wanneer je van plan bent om de energie-efficiëntie van je gebouw te verbeteren en het energieverbruik te verlagen.