Warmste Week Wax Challenge

laat jij jouw benen waxen voor het goede doel?

De Warmste Week van Studio Brussel komt eraan en wij van Isolteam zetten opnieuw ons ‘gladste’ beentje voor! Letterlijk, want deze keer dagen wij iedereen uit voor een Winter Wax Challenge. Laat jij je benen waxen en help je ons een mooi bedrag in te zamelen voor Alzheimer Liga Vlaanderen?

We zamelden in totaal € 640 in.

 

1 waxbeurt = 5 euro voor Alzheimer Liga Vlaanderen!

Als sponsor van Pauwels Sauzen-Bingoal Team willen ook wij ons ‘gladste’ beentje voorzetten voor het goede doel. Maar dat doen we niet alleen, we dagen iedereen uit om z’n benen te waxen en een filmpje ervan met ons te delen. Per video doneren wij 5 euro aan Alzheimer Liga Vlaanderen.

Ons doel? 1.500 euro* storten aan Alzheimer Liga Vlaanderen vzw en hen helpen om naar een dementievriendelijk Vlaanderen te gaan. 

 

hoe doe je mee?

  • Wax je benen, volledig of 1 waxstrip
  • Deel een filmpje ervan op onze FB-pagina
  • Of vermeld de #winterwaxchallenge of tag @Isolteam
  • Tag 3 andere personen en daag hen uit om hetzelfde te doen

 

we geloven in isolatie, niet in isolement

Volgens de Alzheimer Liga Vlaanderen is de kans dat iemand dementie krijgt 1 op 5. Dat is niet weinig. En de impact ervan is groot, zowel mentaal als sociaal. (Jong)dementerenden krijgen vaak te maken met sociaal isolement, maar ook hun partner, familie en vrienden raken beperkt in hun doen en laten.

Samen met Alzheimer Liga Vlaanderen willen we het leven van die mensen alvast iets draaglijker maken en doen we deze warme oproep voor onze Winter Wax Challenge.

 

*De Winter Wax Challenge loopt van 18/11 t.e.m. 18/12/2019. Per video waarin Isolteam getagd is of #winterwaxchallenge vermeld wordt, storten we 5 euro op de rekening van Alzheimer Liga Vlaanderen, met een maximumbedrag van 1.500 euro. Door deel te nemen aan deze actie ga je akkoord met het reglement.