werken bij de isolteam-familie.

Samen geven we elke dag het beste van onszelf om onze klanten blij te maken. Hoe we dat doen? Door altijd een stapje voor te zijn en ons helemaal te geven voor service en comfort, door open te communiceren en ons aan ons woord te houden, en vooral: door een feilloze uitvoering van elk isolatieproject te garanderen.

maak mee het verschil.

We geven ook elke dag het beste van onszelf om een verschil te maken voor het team, ons bedrijf en persoonlijke groei. We creëren een open en dynamische werkomgeving waar unieke inzichten en verschillende manieren van denken voor méér expertise en slimme oplossingen zorgen. Iedereen voelt zich gewaardeerd en iedereen voegt waarde toe.

 

Welke functie je vervult of in welk team je zit, samen zijn we verantwoordelijk voor 100 % tevredenheid.

onze waarden.

Wij van Isolteam doen wat juist is. Voor onze klanten en partners, voor onze medewerkers en voor het milieu. Eén van onze grootste troeven is het enthousiasme en het engagement van al onze medewerkers. Want door zich elke dag voluit in te zetten, wordt ons bedrijf nog een beetje beter dan de dag ervoor.

samenwerken

Wij werken samen en delen onze kennis, zowel binnen ons bedrijf als met onze externe partners. Zo blijven we altijd een stap voor om onze klanten de beste oplossing te bieden.

check

vertrouwen

Van advies tot oplevering, we nemen de volledige verantwoordelijkheid voor een project en zien het als onze taak om klanten gedurende het hele traject te ontzorgen.

innovatie

verandering

We zijn innovatief en vinden slimme manieren en oplossingen om het nóg beter te doen. We durven oplossingen in twijfel trekken om ze nog beter te maken.

Eén team, één missie. Elke dag werken we samen om de beste resultaten neer te zetten. Voor onszelf, onze klanten en onze partner.

Peter Spiesschaert
 - 
Adviseur

gelijke kansen voor iedereen.

Bij Isolteam krijgt iedereen gelijke kansen. Van aanwerving tot arbeidsrelatie, we nemen alle kandidaten serieus en behandelen hen op dezelfde manier. Ongeacht hun ras, huidskleur, leeftijd, geslacht, seksuele voorkeur, handicap, nationaliteit of andere status. Gelijkheid en eerlijkheid staan centraal, in elke zin van het woord.