Slim isoleren
van dak tot kelder

Een goed geïsoleerd huis bekom je door de juiste isolatiematerialen op de juiste manier toe te passen in je hele huis. Onze isolatie-experten helpen je bij elke stap: van advies tot uitvoering.

Ontdek hier al onze toepassingen en materialen › 

Binnenmuur isoleren met glaswol Isover Sonepanel en Gipskarton Gyproc Soundblock

Binnenmuur isoleren? Vanaf nu ook premies beschikbaar

Het nieuwe jaar begint alvast met mooi nieuws: voortaan kan je ook een beroep doen op premies voor jouw binnenmuurisolatie! Wanneer jij daarvoor in aanmerking komt en waarom je er gebruik van moet maken? We beantwoorden al jouw vragen.

12/01/2017
Grijp Je Rijk door Isolteam

Kom langs bij Isolteam op Bouw & Reno en grabbel jouw isolatiekorting

Van 14 tot en met 22 januari 2017 is Isolteam aanwezig op de Antwerpse bouwbeurs Bouw & Reno. We verwachten je alvast aan onze stand, want daar kun je ook dit jaar isolatiekorting winnen! 

05/01/2017
Isolteam in Boom tijdens De Warmste Week met Linde Merckpoel

Isolteam acties voor "De Warmste Week" brengen 5.755 euro op voor vzw Bijs

De laatste weken spande het hele "Isol-team" zich hard in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor vzw Bijs, die we steunden via De Warmste Week van Studio Brussel. Dit is hoeveel onze acties opbrachten!

21/12/2016
In de kijker

Dakisolatie

In een woning gaat 30 procent van de warmte verloren via het dak. Logisch dat je dit wil voorkomen met dakisolatie. Maar ook akoestisch zal de isolatie van je dak je wooncomfort ten goede komen.

Tip van de maand

Aandacht voor luchtdichting

Besteed tijdens je isolatieproject voldoende aandacht aan de goede luchtdichte uitvoering. Dit zal je isolatiewerken aanzienlijk beter doen renderen. Met enkele eenvoudige ingrepen kom je al een heel eind vooruit!