Slim isoleren
van dak tot kelder

Een goed geïsoleerd huis bekom je door de juiste isolatiematerialen op de juiste manier toe te passen in je hele huis. Onze isolatie-experten helpen je bij elke stap: van advies tot uitvoering.

Ontdek hier al onze toepassingen en materialen › 

Schimmels op plafond

Help, ik heb schimmel op mijn muren en plafonds!

Schimmels komen meer voor dan je denkt. De muffe vlekken verschuilen zich dikwijls achter behang, kasten of gordijnen. Ze zijn ontsierend voor de woning én gevaarlijk voor de gezondheid. Contacteer de Isolteam experten om schimmels tegen te gaan met een aangepaste isolatie.

26/08/2016
Isolteam: Isoleer nog voor 2017

Isoleer nog snel

Ben jij druk bezig met het bouwen of verbouwen van je huis? Verlies dan de premies waarvan je kan genieten niet uit het oog. Er verandert heel wat volgend jaar en 2017 zal er sneller zijn dan je denkt… 

23/06/2016
Isolteam: houtskeletbouw isoleren met glaswol of cellulose

Geschikte isolatie voor houtskeletbouw

Verschillende bouwtechnieken vragen om verschillende aanpakken en soorten afwerking. Isolatie hoort hier natuurlijk ook bij. Wij doen hier uit de doeken hoe je de binnenisolatie van een huis in houtskeletbouw best aanpakt.

09/06/2016
In de kijker

Gespoten PUR

Tip van de maand

Jeuk? Gebruik vettige huidcrème!

Werken met isolatie uit glas- of rotswol doet veel mensen al spontaan jeuken en krabben. Dit kan perfect verholpen worden! Draag voldoende beschermende kledij (hoeft zeker geen speciale kledij te zijn) en smeer je gezicht en armen in met vettige huid- of zonnecrème. Vergeet zeker ook je stofbril en mondmaskertje niet.