Slim isoleren
van dak tot kelder

Een goed geïsoleerd huis bekom je door de juiste isolatiematerialen op de juiste manier toe te passen in je hele huis. Onze isolatie-experten helpen je bij elke stap: van advies tot uitvoering.

Ontdek hier al onze toepassingen en materialen › 

Dakisolatie

Belastingsvermindering dakisolatie vanaf 1 januari 2017 geschrapt

Minder goed nieuws van het Vlaams regeringsfront: de belastingvermindering voor dakisolatie is vanaf 1 januari 2017 niet langer een feit. Eens kijken welke invloed dat uitoefent op jou!

11/10/2016
Luchtdicht bouwen en isoleren

Luchtdicht bouwen, een noodzaak voor de toekomst

Vaak wordt het begrip luchtdicht verward met dampdicht. Luchtdicht bouwen is echter een stuk drastischer en vereist een compleet luchtdichte bouwschil, gecombineerd met een gecontroleerde ventilatie. Met maximaal energiezuinig bouwen als finale doelstelling.

22/09/2016
Kruipkelder isoleren met gespoten PUR

Slim en snel isoleren van vloeren en kruipkelders? Kies voor gespoten PUR

Er zijn weinig isolatietechnieken die zo snel en efficiënt zijn als het isoleren met PUR-schuim. Het schuim wordt ter plaatse gespoten en hardt snel uit dankzij de chemische reactie tussen de twee componenten, polyol en isocyanaat. Ontdek hier meer over de voordelen van gespoten PUR.

19/09/2016
In de kijker

Gespoten PUR

Tip van de maand

Jeuk? Gebruik vettige huidcrème!

Werken met isolatie uit glas- of rotswol doet veel mensen al spontaan jeuken en krabben. Dit kan perfect verholpen worden! Draag voldoende beschermende kledij (hoeft zeker geen speciale kledij te zijn) en smeer je gezicht en armen in met vettige huid- of zonnecrème. Vergeet zeker ook je stofbril en mondmaskertje niet.