Slim isoleren
van dak tot kelder

Een goed geïsoleerd huis bekom je door de juiste isolatiematerialen op de juiste manier toe te passen in je hele huis. Onze isolatie-experten helpen je bij elke stap: van advies tot uitvoering.

Ontdek hier al onze toepassingen en materialen › 

Nie-koud-door-Wout nekwarmer

Isolteam & Wout van Aert: topteam in actie voor De Warmste Week

De bladeren vallen van de bomen en De Warmste Week van Studio Brussel nadert met rasse schreden. Als experts in warmte kan Isolteam natuurlijk niet achterblijven en daarom doen wij graag mee met onze eigen actie ‘Nie-koud-door-Wout nekwarmer’!

22/11/2016
Vloerverwarming

Isolatie vloerverwarming? Vergeet deze tips niet!

Steeds meer gezinnen opteren voor vloerverwarming, zowel in nieuwbouwwoningen als bij een renovatie. Logisch, want mits juist geïnstalleerd is vloerverwarming heel aangenaam en energiezuinig. Toch mag je een aantal richtlijnen niet negeren als je vloerverwarming wil plaatsen. We leggen je graag uit waarom.

08/12/2016
Aerogel

De toekomst van isolatie: van ruimteschip naar gevel

De technologie staat niet stil. Wetenschappers zijn voortdurend op zoek naar betere en compactere isolatiematerialen. In de laatste jaren zijn er een aantal superisolerende materialen verschenen, die in de toekomst een ware revolutie kunnen betekenen voor de isolatiesector. We nemen een kijkje naar wat de toekomst brengen zal…

29/11/2016
In de kijker

Gespoten PUR

Tip van de maand

Jeuk? Gebruik vettige huidcrème!

Werken met isolatie uit glas- of rotswol doet veel mensen al spontaan jeuken en krabben. Dit kan perfect verholpen worden! Draag voldoende beschermende kledij (hoeft zeker geen speciale kledij te zijn) en smeer je gezicht en armen in met vettige huid- of zonnecrème. Vergeet zeker ook je stofbril en mondmaskertje niet.