Slim isoleren met Isolteam

Een goed geïsoleerd huis bekom je door de juiste isolatiematerialen op de juiste manier toe te passen in je hele huis. Onze isolatie-experten helpen je bij elke stap: van advies tot uitvoering.

Ontdek hier al onze toepassingen en materialen › 

Spouwmuurisolatie met glaswol

"Spouwmuurisolatie: doe het nu" – Bart Tommelein

Ongeveer 600.000 Vlaamse woningen hebben niet-geïsoleerde spouwmuren. Vlaams minister van Energie Bart Tommelein roept op om de spouwmuren zo snel mogelijk te isoleren, want de premie zal eind dit jaar dalen.

13/06/2017
PUR-PIR panelen

Isolatietekort? Wij zoeken mee naar oplossingen voor jouw project!

Het is volop in het nieuws: door technische problemen in enkele fabrieken is er momenteel een schaarste aan PUR- en PIR-panelen. Bij Isolteam denken we graag mee over oplossingen voor lopende en nieuwe isolatieprojecten. Want oplossingen zijn er zeker! 

11/05/2017
Koudebruggen oplossen en vermijden

Koudebruggen oplossen én vermijden? Isolteam vertelt je er alles over

De kans is groot dat je ooit al te maken kreeg met koudebruggen. Je weet wel: van die onderbrekingen in je thermische isolatie. Waardoor het ‘s winters héél koud kan worden, en wat tijdens de zomer weer oncomfortabele warmtebruggen oplevert. Isolteam helpt je koudebruggen oplossen én vermijden!

10/05/2017
In de kijker

Dakisolatie

In een woning gaat 30 procent van de warmte verloren via het dak. Logisch dat je dit wil voorkomen met dakisolatie. Maar ook akoestisch zal de isolatie van je dak je wooncomfort ten goede komen.

Tip van de maand

Aandacht voor luchtdichting

Besteed tijdens je isolatieproject voldoende aandacht aan de goede luchtdichte uitvoering. Dit zal je isolatiewerken aanzienlijk beter doen renderen. Met enkele eenvoudige ingrepen kom je al een heel eind vooruit!