Slim isoleren met Isolteam

Een goed geïsoleerd huis bekom je door de juiste isolatiematerialen op de juiste manier toe te passen in je hele huis. Onze isolatie-experten helpen je bij elke stap: van advies tot uitvoering.

Ontdek hier al onze toepassingen en materialen › 

In de kijker

Ecologisch isolatieschuim Icynene

Vlaanderen is een gespoten isolatieschuim rijker: het populaire 'Icynene'. Icynene is een ecologisch isolatieschuim dat kan toegepast worden bij de moeilijkste oppervlakken.

Tip van de maand

Download Het Isolatie Renovatieboek

Ben je van plan je woning te isoleren? Maar niet zonder je eerst grondig te informeren? Download dan nu het gratis Isolatie Renovatieboek. We geven je er duidelijke antwoorden in op al je isolatievragen.

houtwol isolatiemateriaal

Isoleren met houtwol

Bij de keuze van isolatie spelen de thermische eigenschappen een rol. Dat spreekt voor zich. Maar steeds meer speelt ook het ecologische karakter mee. In dat opzicht is houtwolisolatie een duurzaam alternatief voor kunststof isolatiematerialen of minerale wol. Het basismateriaal van houtwol is namelijk afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en kan achteraf volledig gerecycleerd worden. Een kennismaking …

18/06/2019

Wat akoestische isolatie kan betekenen voor je bedrijf

Optimale werkomstandigheden zorgen voor maximale productiviteit. En daar streeft elk bedrijf naar. Een essentieel onderdeel daarin is de akoestiek. Storende geluiden hou je namelijk het liefst buiten, maar ook het geluid dat je zelf produceert, kan vervelend zijn. Gelukkig weet Isolteam daar raad mee.

07/03/2019
Buisisolatie pijpschalen

Bespaar op je energiefactuur dankzij buisisolatie

De isolatie van het dak, de muren en de vloeren is vandaag een absolute must. Maar wist je dat de isolatie van je verwarmingsbuizen en warmwaterleidingen je een mooie besparing kan opleveren? Tot wel 150 euro per jaar!

01/11/2018