Slim isoleren met Isolteam

Een goed geïsoleerd huis bekom je door de juiste isolatiematerialen op de juiste manier toe te passen in je hele huis. Onze isolatie-experten helpen je bij elke stap: van advies tot uitvoering.

Ontdek hier al onze toepassingen en materialen › 

In de kijker

Ecologisch isolatieschuim Icynene

Vlaanderen is een gespoten isolatieschuim rijker: het populaire 'Icynene'. Icynene is een ecologisch isolatieschuim dat kan toegepast worden bij de moeilijkste oppervlakken.

Tip van de maand

7 tips om je wooncomfort te verhogen

Door de coronamaatregelen zijn we momenteel meer thuis dan ooit. Nooit eerder was ons wooncomfort dan ook zo belangrijk als in deze tijden van social distancing, quarantaine en ‘blijf in je kot’. Deze tips maken thuisblijven alvast een stuk draaglijker, nu maar ook later.

Meer lezen >

alternatieven isolatiepanelen

Prijsstijging PIR en PUR. Wat zijn de alternatieven?

Tien weken vertraging en tot 35% meer kosten, dat krijg je wanneer je PUR en PIR-isolatieplaten nodig hebt voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject. Gelukkig zijn er enkele alternatieven beschikbaar.

02/02/2021
isolatietrends 2020

De 6 isolatietrends van de toekomst

Van ‘paddenstoelen’ tot vlas en vacuüm isolatiepanelen ... Naast enkele verplichtingen brengt het nieuwe jaar ook vernieuwingen op vlak van isolatie. Heb jij isolatieplannen? Ontdek de 5 isolatietrends van 2021. 

07/12/2020

Isolatiepremies 2021

Ook in 2021 maak je nog aaanspraak op premies als je je woning isoleert. Of beter gezegd: laat isoleren. Want voortaan kent de netbeheerder enkel nog premies toe voor wie de werken laat uitvoeren door een erkende aannemer. Een overzicht.

19/11/2020