Slim isoleren met Isolteam

Een goed geïsoleerd huis bekom je door de juiste isolatiematerialen op de juiste manier toe te passen in je hele huis. Onze isolatie-experten helpen je bij elke stap: van advies tot uitvoering.

Ontdek hier al onze toepassingen en materialen › 

In de kijker

Ecologisch isolatieschuim Icynene

Vlaanderen is een gespoten isolatieschuim rijker: het populaire 'Icynene'. Icynene is een ecologisch isolatieschuim dat kan toegepast worden bij de moeilijkste oppervlakken.

Tip van de maand

De zes meest voorkomende fouten bij gevelisolatie

Gevelisolatie plaatsen? Ontdek wat er fout kan gaan en hoe je het moet oplossen.

spouwisolatie nieuwbouw

Waarom spouwmuurisolatie ook voor nieuwbouw ideaal is

Dacht je bij spouwmuurisolatie vooral aan oudere woningen? Denk dan opnieuw. Ook voor een nieuwe woning doe je er goed aan om de ruimte tussen de binnen- en buitenmuren op te vullen met isolerende parels of glaswolvlokken. We leggen je graag uit hoe je dat aanpakt en wat precies de voordelen zijn.

13/02/2020
isolatietrends 2020

De 5 isolatietrends van 2020

Van ‘paddenstoelen’ tot vlas en vacuüm isolatiepanelen ... Naast enkele verplichtingen brengt het nieuwe jaar ook vernieuwingen op vlak van isolatie. Heb jij isolatieplannen? Ontdek de 5 isolatietrends van 2020. 

17/01/2020
neopixels eps parels

De nieuwste generatie isolatiematerialen voor spouwmuren

De trends en innovaties in de isolatiesector evolueren snel, daarom blijven ook wij van Isolteam niet stilstaan. Sinds kort hebben we ons gamma uitgebreid met Insulsafe Plus en Neopixels® Premium HR Insulation, twee efficiënte en duurzame toepassingen om spouwmuren na te isoleren.

02/12/2019