Slim isoleren met Isolteam

Een goed geïsoleerd huis bekom je door de juiste isolatiematerialen op de juiste manier toe te passen in je hele huis. Onze isolatie-experten helpen je bij elke stap: van advies tot uitvoering.

Ontdek hier al onze toepassingen en materialen › 

Dakisolatie diktes

Welke dakisolatie dikte is vereist in 2018?

Welke dakisolatie dikte is nodig bij een renovatie of een nieuwbouw in 2018? Ontdek hier de ideale diktes voor verschillende isolatiematerialen.

28/05/2018
Dak isoleren met glaswol

Isoleren of zonnepanelen bij renovatie: wat is interessantst?

Wat levert de grootste energiebesparing op? Zonnepanelen of isolatie? Dilemma! Waarmee laat je de energiefactuur het meest dalen? Je keuze hangt af van drie variabelen: jouw woning, budget en installateur. Dat vraagt om een woordje uitleg.

12/04/2018
Glaswol dakisolatie plaatsen met een masker en handschoenen

Isoleren met glaswol of rotswol? 6 veiligheidstips (+ bonustip)

Isoleren met minerale wol? Prima idee, want het staat bekend om zijn goede thermische, akoestische en brandwerende eigenschappen. Stroop je zelf de mouwen op, dan neem je wel best je voorzorgen. Lees onze veiligheidstips voor het werken met glas- en rotswol.

01/03/2018
In de kijker

Ecologisch isolatieschuim Icynene

Vlaanderen is een gespoten isolatieschuim rijker: het populaire 'Icynene'. Icynene is een ecologisch isolatieschuim dat kan toegepast worden bij de moeilijkste oppervlakken.

Tip van de maand

Isolatie plaatsen bij nieuwbouw? Let op!

Opgelet bij het isoleren van een nieuwbouw of een vochtige renovatiewoning. Het is erg belangrijk dat het gebouw zo droog mogelijk is. Waarom dat precies zo is, lees je hier.