Slim isoleren met Isolteam

Een goed geïsoleerd huis bekom je door de juiste isolatiematerialen op de juiste manier toe te passen in je hele huis. Onze isolatie-experten helpen je bij elke stap: van advies tot uitvoering.

Ontdek hier al onze toepassingen en materialen › 

Buisisolatie pijpschalen

Bespaar op je energiefactuur dankzij buisisolatie

De isolatie van het dak, de muren en de vloeren is vandaag een absolute must. Maar wist je dat de isolatie van je verwarmingsbuizen en warmwaterleidingen je een mooie besparing kan opleveren? Tot wel 150 euro per jaar!

16/10/2018
Gespoten PUR vloerisolatie: prijs per m2

Gespoten PUR vloerisolatie: prijs per m2

Gespoten PUR wordt het vaakst gekozen bij de vloerisolatie van een nieuwbouwwoning. Maar wat kost vloerisolatie met gespoten PUR precies? We rekenen het even voor je uit.

20/08/2018
Je zolder verbouwen tot slaapkamer: 5 stappen

Je zolder verbouwen tot slaapkamer: 5 stappen

Wil je graag wat meer woonruimte creëren? De zolder is de ideale plek voor een extra slaapkamer, werkkamer of hobbykamer. Het is een grote, functionele ruimte die je met een goede voorbereiding snel omtovert tot een sfeervolle, energiezuinige kamer.

17/07/2018
In de kijker

Ecologisch isolatieschuim Icynene

Vlaanderen is een gespoten isolatieschuim rijker: het populaire 'Icynene'. Icynene is een ecologisch isolatieschuim dat kan toegepast worden bij de moeilijkste oppervlakken.

Tip van de maand

Isoleer nu je dak of zoldervloer: vanaf 2019 daalt de premie

Isoleer nu je dak of zoldervloer. Waarom? Omdat de premie van de netbeheerder op 1 januari 2019 zakt van 6 euro naar 4 euro per m2.