Slim isoleren met Isolteam

Een goed geïsoleerd huis bekom je door de juiste isolatiematerialen op de juiste manier toe te passen in je hele huis. Onze isolatie-experten helpen je bij elke stap: van advies tot uitvoering.

Ontdek hier al onze toepassingen en materialen › 

In de kijker

Ecologisch isolatieschuim Icynene

Vlaanderen is een gespoten isolatieschuim rijker: het populaire 'Icynene'. Icynene is een ecologisch isolatieschuim dat kan toegepast worden bij de moeilijkste oppervlakken.

Tip van de maand

Welke materialen zijn geschikt voor spouwmuurisolatie?

35 % van de warmte uit een woning met spouwmuren krijgt vrije baan naar buiten. Dat kan beter! Spouwmuren kunnen wij namelijk gemakkelijk na-isoleren. We zetten de geschikte materialen voor je op een rij. »

harry potter nora make a wish

Een droom die werkelijkheid werd

Isolteam nam vorig jaar deel aan de Warmste Week. Massaal veel mensen steunden toen de kleine superhelden die elke dag strijden tegen een levensbedreigende ziekte. Dat leverde een mooi bedrag op van € 2.500 euro voor Make-A-Wish Belgium. Dankzij jullie steun kon Make-A-Wish intussen de droom van Nora en Charline vervullen. Beide meisjes schreven een tekstje over hun fantastische ervaring. Geniet je even mee? 

17/05/2019

Wat akoestische isolatie kan betekenen voor je bedrijf

Optimale werkomstandigheden zorgen voor maximale productiviteit. En daar streeft elk bedrijf naar. Een essentieel onderdeel daarin is de akoestiek. Storende geluiden hou je namelijk het liefst buiten, maar ook het geluid dat je zelf produceert, kan vervelend zijn. Gelukkig weet Isolteam daar raad mee.

07/03/2019

1.535 redenen om ‘dankjewel’ te zeggen

2018, een jaar dat kan tellen: 4.100 isolatieprojecten, meer dan 340.000 m2 daken en zoldervloeren, 1.250 liter koffie ... we omschrijven het voorbije jaar niet met woorden, maar met spectaculaire cijfers.

26/02/2019