Slim isoleren met Isolteam

Een goed geïsoleerd huis bekom je door de juiste isolatiematerialen op de juiste manier toe te passen in je hele huis. Onze isolatie-experten helpen je bij elke stap: van advies tot uitvoering.

Ontdek hier al onze toepassingen en materialen › 

In de kijker

Ecologisch isolatieschuim Icynene

Vlaanderen is een gespoten isolatieschuim rijker: het populaire 'Icynene'. Icynene is een ecologisch isolatieschuim dat kan toegepast worden bij de moeilijkste oppervlakken.

Tip van de maand

7 tips om je wooncomfort te verhogen

Door de coronamaatregelen zijn we momenteel meer thuis dan ooit. Nooit eerder was ons wooncomfort dan ook zo belangrijk als in deze tijden van social distancing, quarantaine en ‘blijf in je kot’. Deze tips maken thuisblijven alvast een stuk draaglijker, nu maar ook later.

Meer lezen >

q robot vloerisolatie

Isoleren is innoveren: Q-bot scant en isoleert elke ruimte

De isolatiewereld pakt opnieuw uit met een indrukwekkende innovatie: Q-bot, een automatische isolatierobot die gemakkelijk en budgetvriendelijk vloerisolatie aanbrengt in moeilijk bereikbare ruimtes. Hoe deze isolatierobot werkt, mochten wij van Isolteam vanop de eerste rij ontdekken. Kijk je even mee?

30/04/2020

Waarom is een goede EPC-waarde positief voor de verkoopprijs?

Hoe beter de EPC-score van een woning, hoe meer je ervoor kan vragen. Volgens de ERA Vastgoedbarometer van 2019 levert een woning met een EPC-score tussen 100 en 199 gemiddeld zelfs 11% meer op dan een gelijkaardige woning met een EPC-waarde tussen 400 en 499. Je woning isoleren voor je ze verkoopt, is dus de boodschap.

15/04/2020
gevelisolatie glaswol

De zes meest voorkomende fouten bij gevelisolatie

Via je gevel(s) gaat tot 20% van de warmte verloren. Gevelisolatie is dus een verstandige investering als je je geld niet door ramen en deuren wil gooien. Je bespaart energie, verhoogt je wooncomfort en draagt bij aan een beter milieu. Net omdat het zo’n impact heeft, doe je het maar beter meteen goed. We vertellen je daarom wat de meest gemaakte fouten zijn en hoe jij ze kan voorkomen.

24/02/2020