luchtdichting ontdek de prijzen

wat is de prijs voor luchtdichting?

Bij luchtdicht bouwen is een goeie plaatsing van isolatie cruciaal. Zo zorgt luchtdichting ervoor dat de verwarmde binnenlucht niet kan ontsnappen uit je woning en dat koude tocht buiten blijft. Hierdoor is investeren in luchtdichting dus zeker de moeite om energie te besparen en je wooncomfort te verhogen. Maar wat is de prijs voor luchtdichting? Wij geven je hieronder meer informatie.

Wanneer je rekent op onze diensten voor je isolatieproject ben je steeds zeker van een luchtdichte en dampdichte bouwwijze. Wil je graag een concreet prijsvoorstel voor je project? Wij bezorgen je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

richtprijzen luchtdichting.

De prijs voor luchtdichte isolatie is afhankelijk van verschillende zaken. Zo is bij dakisolatie luchtdichting standaard inbegrepen in de eenheidsprijzen van de isolatie en het dampscherm. Bij gespoten isolatietoepassingen zoals gespoten PUR en Icynene geniet je onmiddellijk van een perfecte luchtdichtheid. Wanneer je een meer doorgedreven luchtdichting wenst, wordt er een meerprijs van 5 tot 25 euro per m² gerekend.  Algemeen kan je op de volgende richtprijzen baseren:

  • Leveren en plaatsen van damp- en luchtscherm: 7,5 tot 15 euro per m²
  • Luchtdichting rond schrijnwerk en andere bouwdelen: 15 tot 25 euro per m²

Wat is de exacte prijs voor luchtdichting? Wij helpen je graag verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen zoeken we naar de beste oplossing op maat van jouw isolatieproject.