akoestische isolatie prijs

wat is de prijs voor geluidsisolatie?

Isolatie verbetert niet alleen je thermisch comfort en bespaart je heel wat energie, maar het draagt ook bij tot de akoestische prestaties in je woning. Om ervoor te zorgen dat onaangename geluiden van buitenaf en binnenuit je niet langer storen, bieden we geluidsisolatie aan. De prijs voor akoestische isolatie hangt af van de gekozen techniek en de gewenste akoestiek.

Wil je graag een exacte prijsberekening? Dat kan! We bekijken de mogelijkheden van jouw isolatieproject en bezorgen je zo snel mogelijk een concrete offerte.

richtprijzen geluidsisolatie.

De akoestische isolatie van een voorzetwand, verlaagd plafond of verhoogde vloer, bestaat uit een systeemopbouw (massa-veer-massa). De draagstructuur en binnenafwerking zijn hierdoor in de richtprijzen inbegrepen.

Voor de beheersing en beperking van de storende nagalm in de ruimte hangen de richtprijzen af van het type absorptiemateriaal en de te behandelen ruimte.

De prijs voor akoestische isolatie is afhankelijk van de gebruikte techniek en de te behalen akoestische prestaties. Op basis van je keuze voor een voorzetwand, verlaagd plafond of zwevende vloer berekenen we jouw precieze kostprijs. Hieronder geven we alvast enkele richtprijzen mee voor geluidsisolatie. Deze richtprijzen zijn inclusief plaatsing, exclusief btw.

Nieuwbouw Renovatie
Glaswol absorptieplaten € 75.0/m2 € 75.0/m2
Polyesterwol absorptieplaten € 70.0/m2 € 70.0/m2
Melamineschuim absorptieplaten € 70.0/m2 € 70.0/m2
Polylatex absorptieplaten € 30.0/m2 € 30.0/m2
Houtwolcement absorptieplaten € 75.0/m2 € 75.0/m2
Polyethyleenschuim absorptiepanelen € 60.0/m2 € 60.0/m2

Wil je graag de prijs van geluidsisolatie weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij bezorgen je zo snel mogelijk een concrete prijsberekening.