Vloerisolatie PUR

slim en snel isoleren van vloeren en kruipkelders? kies voor gespoten pur

Er zijn weinig isolatietechnieken die zo snel en efficiënt zijn als het isoleren met PUR-schuim. Het schuim wordt ter plaatse gespoten en hardt snel uit dankzij de chemische reactie tussen de twee componenten, polyol en isocyanaat. Ontdek hier meer over de voordelen van gespoten PUR.

gespoten pur: twee vliegen in één klap

Een vloer isoleren met gespoten PUR, wat staat voor polyurethaan, spaart andere tijdrovende activiteiten uit. Het PUR-hardschuim wordt rechtstreeks op de draagvloer gespoten en houdt alle leidingen netjes op hun plaats. Apart uitvullen voor de leidingen, een tijdrovende klus, is dus niet meer nodig. Het uitvullen én de isolatielaag worden dus in één enkele handeling gerealiseerd. Enkel nog een chape en de vloer kan geplaatst worden. Het spreekt voor zich dat onze PUR-specialisten bij Isolteam zorgvuldig tewerk gaan en netjes alles afschermen wat niet geïsoleerd hoeft te worden.

Vraag hier je offerte aan ›

mooie isolatiewaarden

Gespoten PUR bevat veel kleine luchtbelletjes, en lucht is tot nader order nog steeds de beste isolator. Zo bestaat tot 95% van het gespoten PUR uit gesloten cellen. Hierdoor is minder isolatiedikte nodig dan bij andere materialen. Dit kan handig zijn bij renovatiewerken waarbij de hoogte van de deuropeningen een belangrijke rol speelt. Eenzelfde isolatie-resultaat met minder dikte, dat is een groot voordeel van gespoten PUR.

Isolatie kruipkelder PUR

in alle hoeken en kanten

Een traditionele isolatie met stijve platen of andere vaste materialen kan soms aanleiding tot kieren en dichtingen die niet perfect afsluiten. Gespoten PUR daarentegen kan doordringen tot in alle hoekjes en kantjes, waardoor een aaneensluitende laag bereikt wordt en geen warmteverliezen kunnen optreden.

toepassingen gespoten pur

Bovendien verloopt het spuiten van PUR, wanneer het door een professional als Isolteam wordt uitgevoerd, snel en zorgvuldig. Hierdoor kun je niet alleen aanzienlijk besparen op dure arbeidsuren maar ook op je verwarmingsfactuur.

Isolatie kruipkelder PUR
Vloerisolatie PUR

wat kan isolatie met gespoten pur jou kosten en hoeveel brengt het op?

Onze isolatie experten helpen je hierbij graag verder met concreet advies.