U bent hier

Gespoten PUR vloerisolatie: prijs per m2

Gespoten PUR wordt het vaakst gekozen bij de vloerisolatie van een nieuwbouwwoning. Maar wat kost vloerisolatie met gespoten PUR precies? We rekenen het even voor je uit.

De gemiddelde prijs per m2 voor gespoten PUR

De prijs van geplaatste vloerisolatie met gespoten PUR zit gemiddeld tussen € 2 en € 3, per m², per cm isolatiedikte (excl. btw). Deze eenheidsprijs is afhankelijk van de isolatiedikte en de oppervlakte van de werf.

Wanneer je aan de isolatienorm van 2019 wil voldoen, moet je op z’n minst kiezen voor 10 à 11 cm. Voor een passiefwoning zal je ongeveer 20 cm nodig hebben.

Plaatsingskosten gespoten PUR inbegrepen

Voor deze prijs geniet je een degelijke plaatsing van je gespoten vloerisolatie door onze gecertificeerde isolatie-experten. Dankzij ons ATG-attest ben je er zeker van dat we enkel kwaliteitswerk afleveren.

Houd ook rekening met

  • Voor het aftoppen van het isolatieschuim boven de leidingen, of het vlak afschuren van de isolatielaag, indien je met vloerverwarming werkt: 1 of 1,50 euro per m²
  • Voor het stofvrij maken van de ondergrond (kan de bouwheer ook zelf doen indien gewenst): 1,80 euro per m²

Voorbeeld: vloerisolatie met gespoten PUR in Wetteren

Bekijk meer foto’s ›

De bewoners van deze nieuwbouw uit Wetteren kozen voor gespoten PUR als vloerisolatie. Waarom? Omdat er slechts 1 dag nodig was om de volledige vloer naadloos te isoleren en de vloer was meteen uitgevuld.

Gratis offerte voor gespoten PUR vloerisolatie

Graag een vrijblijvende offerte op maat? Dat is zeker mogelijk. Vraag hier je offerte aan!

Tip: Wil je je dak, muren of kelder ook isoleren met isolatieschuim? Dan kan je kiezen voor ons alternatief Icynene. Ontdek hier meer informatie over de verschillen tussen gespoten PUR en Icynene.