U bent hier

Isolteam steunt Make-A-Wish®

Dit jaar geen ‘Nie-koud-door-Wout’-nekwarmers of lichtgevende Bike Balls, maar een Warme Facebook-actie met superpower voor Make-A-Wish® Belgium, een organisatie die de wensen van honderden kleine helden met een levensbedreigende ziekte vervult. Ben jij een held en help je ons een mooi bedrag in te zamelen?

1 reactie = 1 euro van Isolteam voor Make-A-Wish®

Om dit goede doel te steunen moet je geen superheldenkrachten hebben. Dat bewijst onze Facebook-actie voor de Warmste Week van Studio Brussel. Bananaman of Kenny Spacy? Iedereen die met ‘held’ op onze post reageert, ontdekt meteen welke superheld hij of zij is. Per reactie schenken wij dan 1 euro aan Make-A-Wish® Belgium.

Ons doel? 1.500 euro* storten aan Make-A-Wish® Belgium. Daarmee willen we helpen om zoveel mogelijk wensen van zieke kinderen te vervullen. 

Volg ons op Facebook en reageer op onze post. 

Over Make-A-Wish® 

Sinds de oprichting in 1990 vervulde Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen al meer dan 2.600 wensen van zieke kinderen. Daarvoor zorgen de meer dan 100 vrijwilligers, ze laten niet alleen de meest fantasierijke heldendromen uitkomen, maar ze verzamelen ook de nodige fondsen en werkingsmiddelen. Make-A-Wish neemt alle kosten van een wensvervulling voor haar rekening en is geheel afhankelijk van giften. Om zoveel mogelijk wensen van zieke kinderen te helpen verwezenlijken, is alle financiële steun meer dan welkom.

Meer lezen over Make-A-Wish® of zelf een bijdrage doen? 

*De actie loopt van 5/12 t.e.m. 20/12/2018. Per reactie storten we 1 euro op de rekening van Make-A-Wish, met een maximumbedrag van 1.500 euro.