U bent hier

Isolteam laat je isolatie ervaren tijdens Batibouw 2019

‘Meet the experts and use your senses’ … dit jaar staat Batibouw helemaal in teken van beleving. Dat voel je ook op de standen van Isolteam en Isodirect waar je zelf het verschil in isolatiematerialen en -technieken ervaart. Kom langs en ontdek meteen de juiste keuze voor jouw project.

Duurzaam en energiezuinig wonen is tegenwoordig geen trend meer, het is de standaard. Binnenkort bouwen we allemaal bijna-energieneutraal en moeten we slim omgaan met gebruikte materialen en technieken. Isoleren speelt daarbij een belangrijke rol. Tijdens Batibouw stellen Isolteam en Isodirect dan ook een ruim assortiment isolatietoepassingen en betrouwbare oplossingen voor het volledige isolatiespectrum aan je voor.

Zowel Isolteam als Isodirect geven je tijdens Batibouw 2019 de kans om alle isolatietechnieken en -materialen zelf te zien en te voelen. Reken daarbij op het advies van ervaren isolatie-experten en ga naar huis met de meest efficiënte en duurzame oplossing voor jouw isolatieproject. Hoe groot of complex ook.

 

Bezoek Isolteam Groep op 2 standen tijdens Batibouw 2019:

  • Stand 517 in hal 5 - Isolteam: experimenteren met isolatiematerialen

Stap binnen in ons ‘isolatiehuis’, onze experten stellen er alle mogelijke isolatiematerialen voor platte en hellende daken, vloeren, gevels ... aan je voor. Experimenteer met verschillende proefjes over onder andere warmteopslagcapaciteit, akoestisch isoleren en thermische isolatie met EPS-parels. Zo ervaar je zelf het verschil van elke toepassing en kies je een isolatieoplossing op maat van jouw behoefte.

  • Stand 615 in hal 5 – Isodirect: welkom in de Icynene-grot

De stand van Isodirect, specialist in het isoleren met gespoten isolatieschuim, is volledig opgebouwd uit Icynene. Stap binnen en leer alles over dit ecologisch isolatieschuim. We vertellen je aan de hand van onze gepersonaliseerde pingpongballetjes waarom dit materiaal uitermate geschikt is voor de isolatie van daken, gevels, kelders en plafonds en we bewijzen dat ook de moeilijkste oppervlakten geïsoleerd kunnen worden. 

 

Ben je op zoek naar een betrouwbare isolatiepartner? Isolteam is dé partner voor elk isolatieproject, van gevels en spouwmuren over hellende daken tot vloeren, plafonds, zoldervloeren en kelders.

Breng Isolteam en Isodirect een bezoekje tijdens Batibouw 2019 van 21 februari tot en met 3 maart. Je vindt onze ervaren isolatiespecialisten op standen 517 en 615 in hal 5.

Meer info over Batibouw?