isolatie experten gevel

gevelbescherming door impregnering

Bij het na-isoleren van je bestaande spouwmuur, kan het bijkomend beschermen van de gevel een aanzienlijke meerwaarde betekenen.

Een gevel is sterk onderhevig aan regen en wind. Regenwater dringt in de gevelsteen en zorgt ervoor dat de thermische eigenschappen van de gevel sterk verminderen. Bovendien zal de gevelsteen ook meer blootgesteld zijn aan vorst.

voordelen gevelbescherming.

  • Betere thermische eigenschappen
  • Vorstschade uitsluiten
  • Spouwmuurisolatie beschermen
  • Nog beter rendement van geplaatste isolatie
  • Onzichtbaar

werkwijze gevelbescherming aanbrengen

De gevelimpregnering Dry-Treat Stain-Proof wordt aangebracht op de buitenzijde van de gevel. Deze behandeling zorgt ervoor dat de gevelstenen en voegen waterafstotend worden en dus geen water meer kunnen opnemen. Het regenwater zal als het ware “afparelen” van de muur.

Leuk pluspunt: de beschermlaag Dry-Treat Stain-Proof is volledig onzichtbaar.

gevel blijft dampopen

Kan de gevel dan wel blijven ademen? Ja hoor! De gevelimpregnering Dry-Treat Stain-Proof is geen coating, maar zorgt voor een moleculaire binding waardoor de gevel dampopen en het binnenklimaat gezond blijft.

Bijkomend maken vuil en mos minder kans, je gevel zal makkelijker reinigbaar zijn en er langer als nieuw uitzien.

geniet van 15 jaar garantie

Deze werken worden door onze isolatie-experten uitgevoerd, onder vakkundige begeleiding van de leverancier. Bovendien bieden we je graag 15 jaar garantie aan.

je gevel impregneren loont.

Interesse in gevelisolatie, spouwmuurisolatie of impregnering van de gevel? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.