Een droom die werkelijkheid werd

een droom die werkelijkheid werd

Isolteam nam in 2018 deel aan de Warmste Week. Massaal veel mensen steunden toen de kleine superhelden die elke dag strijden tegen een levensbedreigende ziekte. Dat leverde een mooi bedrag op van 2.500 euro voor Make-A-Wish Belgium. Dankzij jullie steun kon Make-A-Wish intussen de droom van Nora en Charline vervullen. Beide meisjes schreven een tekstje over hun fantastische ervaring. Geniet je even mee?

een snoepreis naar turkije

Een belangrijk moment in mijn leven is voorbij! Dankzij Make-A-Wish heb ik dingen gedaan waarvan ik al veel gedroomd had, maar die ik nog nooit beleefd had! Voor de eerste keer in mijn leven heb ik in een vliegtuig gezeten. Voor de eerste keer heb ik in een echt luxe hotel mogen slapen. Voor de eerste keer heb ik jet-ski gedaan en ben ik mee geweest met een speedboot.

Ik heb ook een totaal onbekende cultuur leren kennen. Heel interessant! Alles was zorgvuldig geprogrammeerd voor een onvergetelijk verblijf in Turkije. Dit was echt mijn wensdroom die verwezenlijkt werd door Make-A-Wish. Deze geluksbeelden zitten voor altijd in mijn hoofd geprent. Een welgemeende DANK U WEL aan al de mensen die zich hiervoor ingezet hebben! Het was schitterend gewoon. Ik droom er nog altijd van!

- Charline

Een droom die werkelijkheid werd
Een droom die werkelijkheid werd

mijn grote droom

Als ik kon toveren zoals Harry Potter was deze droom al duizend keer werkelijkheid geworden. Maar helaas kan ik dat dus niet. Maar gelukkig zijn er in deze wereld zo van die mensen die nu eenmaal wel kunnen toveren. Niet zoals Harry misschien, maar daarom niet minder magisch! Het was al een tijd een geheime droom. Een geheime droom om het toneel van Harry Potter eens te zien. Harry Potter in real life. En deze prachtige mensen hebben mij die kans gegeven.

Dit had ik nooit durven denken. Nog voor ik het goed besefte zat ik samen met mijn lieve mama, zus en pluspapa in de taxi. Op weg naar Rijsel. Omdat we ook van die magische brieven kregen die vertelde dat ik een wenskind ben, mochten wij naar eerste klas!!! En daar werden we nogal verwend! We kregen een heerlijk ontbijt en een heerlijke kop thee. Toen we na een zalige rit aankwamen in Londen, werden we alweer opgehaald, en kwamen zo aan in het hotel. We werden heel vriendelijk ontvangen. Daarna hadden wij een heerlijke middagje doorheen Londen. Ik, de allergrootste theedrinker had het ook ontzettend naar mijn zin! En zo ging de dag langzaam voorbij.

De volgende ochtend wist ik het meteen. Vandaag was de dag, mijn dag, onze dag? Nee, de meest magische dag uit mijn leven. De cursed child dag! Het was zooo leuk. Het vooruitzicht alleen al was top! Om half twee werden we opgehaald door een toffe taxi, en werden met een haast aan het gebouw afgezet. Het was indrukwekkend, we gingen in de rij staan. En haalden zo fier als wat onze prachtige tickets uit. Nog even de zakkencontrole en toen, toen, betreedden we de zaal. De prachtige zaal! De inkom met een felrood tapijt, de trappen af, de zaal in. En daar zaten we. Ik kon nog steeds niet geloven dat we er zaten en keek mijn ogen uit. Het was een prachtige zaal!!!! en groot!!! En daar zaten we, en alles moest nog beginnen! Het toneel was dan ook ongelooflijk, magisch echt, mooi. Ik zou het vergelijken met de zonsondergang aan zee. Nee; zelf daarmee valt het niet te vergelijken. Het was duizend maal beter. Je kon de magie voelen doorheen je lichaam. Alsof er duizend toverstralen tegelijk op je afgevuurd werden. Zo voelde alles. Na het eerste deel gingen we eten. Het was heel lekker en we vertrokken haastig terug. Ondertussen was het al zeven uur. We gingen opgewonden de zaal weer in. En voor ik het vergeet, we kregen ook nog iets van de werknemers bij de cursed child. Mijn zus en ik kregen een hele mooie tas, en een prachtig fotoboek vol met magische herinneringen.

Duizendmaal dank.

Verder kregen we een gereserveerde tafel voor in de pauze, een grote pot snoep en elk een drankje naar keuze. Mijn geluk kon niet op. Weer thee! De magische mensen van Make-A-Wish, ik begon meer en meer te geloven dat ze echt waren en niet gewoon een droom. Het was een prachtervaring! Ik denk dat dit het allerbeste is dat ik ooit meemaakte.  

Ik volgde mijn droom,

als een levende weg,

hoger dan een boom,

soepel als een waterweg,

ik kabbelde ik klaterde ,

ik lachte en ik schaterde,

het is misschien voorbij, maar voor eeuwig, diep bewaard, ergens heel dicht bij mij.

- Nora

 

Een droom die werkelijkheid werd
Een droom die werkelijkheid werd