Isolatiebedrijf Isolteam

Dé specialist in slim isoleren

Wil je duurzaam bouwen of energiezuinig renoveren? Zet de eerste stap naar een aangenamer woonklimaat én een lagere energiefactuur met een goede isolatie. Laat je bij jouw isolatieproject bijstaan door een isolatiebedrijf met isolatie-experten, zoals Isolteam, ze zijn specialist in slim isoleren, van advies tot uitvoering.

Isoleren kost minder dan om het even welke andere energie-investering en rendeert meteen. Ontdek hier alle voordelen van isoleren dankzij de troeven van Isolteam!

Isolteam helpt je meteen

Renovatie of nieuwbouw, particulier of professioneel? Isolatiebedrijf Isolteam speelt snel in op elke vraag. Eén van onze 80 isolatie-experten beantwoordt al je vragen en bekijkt voor welke isolatiewerken je woning geschikt is. Je ontvangt bovendien meteen advies over de prijs en eventuele premies.

Benieuwd hoe je voordelig kan isoleren? Vraag vrijblijvend je offerte.

Isolatiebedrijf met ervaring

Isolatiebedrijf Isolteam maakt deel uit van Groep IPCOM, een Europese groep van isolatiebedrijven, en heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de isolatiesector. 35 teams staan met hun deskundigheid en de meest geavanceerde apparatuur jaarlijks in voor de isolatie en na-isolatie van 5.000 particuliere woningen en grootschalige woonprojecten.

Keuze uit de beste isolatiematerialen

Isolteam werkt met verschillende soorten kwalitatieve en performante isolatiematerialen, elk met hun typische eigenschappen die geschikt zijn voor specifieke isolatietoepassingen. Welk materiaal het beste is, hangt af van jouw wensen en project. We helpen je bij de beste keuze.

Service, overal in Vlaanderen

Met centraal gelegen vestigingen in Kortemark, Hoboken en Denderleeuw is het isolatiebedrijf Isolteam actief in heel Vlaanderen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van isolatiespecialisten, garanderen we een snelle uitvoering voor je isolatiewerken.

Isolatiediensten, van dak tot kelder

Van dakisolatie en spouwmuurisolatie tot akoestische isolatie, vloerisolatie en gevelbescherming, Isolteam voert elke isolatieopdracht tot in de puntjes uit om je huis of woonproject te wapen tegen de koude wintermaanden of warme zomerdagen.

Heb jij concrete isolatieplannen voor je bouw- of renovatieproject? Bekijk alvast onze realisaties.

Minder kosten, meer comfort

Wooncomfort heeft niet alleen met de luchtkwaliteit en de juiste ventilatie te maken. Ook de temperatuur en geluid spelen een belangrijke rol. Een woning zonder thermische isolatie verliest warmte via de ramen, de gevel, het dak en de vloer. Kies je voor een goede isolatie met een hoge isolatiewaarde, dan voorkom je dit en bespaar je meteen op je energiefactuur.

Waarom is een goede isolatie belangrijk?

5 redenen om te isoleren:

 • Bespaar op energiekosten
  Je huis blijft in de zomer langer koel en warmer in de winter. Verwarming en airconditioning moeten minder werken, je bespaart meteen op je energiefactuur.
 • Meer wooncomfort
  Met een goede isolatie geniet je van een constante binnentemperatuur en heb je minder last van tocht en vocht.
 • Verhoog de waarde van je huis
  Is je woning goed geïsoleerd, dan zijn de energieprestaties beter. Een belangrijk argument voor kandidaat-kopers.
 • Milieuvriendelijk wonen
  Je hoeft minder energie te verbruiken voor de verwarming en vermindert zo de CO2-uitstoot. En dat betekent: minder luchtverontreiniging en een kleinere ecologische voetafdruk.
 • Energieprestatie-eisen
  Woningen en gebouwen moeten aan bepaald niveau van isolatie en energieprestatie halen. Om aan de eisen voor thermische isolatie (S-peil) en de energieprestatie (E-peil) te voldoen, is een goede isolatie noodzakelijk.

En er is meer …

Alle Vlaamse daken moeten tegen 2020 verplicht een minimum aan isolatie hebben en vanaf 2021 wordt bouwen volgens de BEN-principes (Bijna Energieneutraal-principes) standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen.

Isoleren met het isolatiebedrijf Isolteam bespaart je geld én energie. Maar hoe begin je eraan? En wat is de beste manier om je huis te isoleren? Isolteam geeft een antwoord op alle vragen.

Contacteer het isolatiebedrijf Isolteam

Waarom zou je nog langer wachten?

Wil je meer weten over onze aanpak in isolatiewerken? Bekijk alvast onze realisaties of neem contact met ons op.

Isolteam collega's
Over Isolteam
Over Isolteam
Over Isolteam
Over Isolteam